ASTRO punya hal Lagi!

19 07 2008

aduihhh… balik-balik ASTRO, balik-balik ASTRO!.. bangang betul pasal 10 hengget lu potong account gua. kan tak pasal2 CS luorang kena maki ngan gua. Damn Wankers!. Ananda Krishnan, if you maybe suddenly stumbled upon my god forsaken blog, READ tHIS! ASTRO HAVE A FUCKING CRAPPY SERVICE! what the fuck la.. the CS keep on giving false info everytime i ask, did not inform me on any fucking extra charges, aduihhhhhhhhhh! kan da kena ngan gua. aku rasa kat CS punya system mesti system note derang dah panjang berjela. ***HANDLE WITH CARE***, ****CUST IS A VERY FUSSY CUST*****. aku bole bayang arr note macam tu kat dalam system.. woagahahahaha!. so please.. if you guys don’t want me to call you and give a hell of a time, please get your facts right and please give a better service. I wish and prayed hard for the time that SKY TV wanted to have their service here in m’sia. It’ll kick the balls out of the CEO of ASTRO and then will only they know what is the meaning of true good service.

update*** my ASTRO account have been reconnected while i still on the phone with the CS name LIA. LIA, tak pasal je ko yang kena kan.

Advertisements




aku rasa sungguh bodo!

7 05 2008

woagahahahahhahaha! title kat atas dah expalin segala2galanya. 1st time dalam sejarah hidup aku, aku ulang 1st time dalam sejarah hidup aku, aku kena gelak dengan toll gate girl. apa jadi? aku drive gi melaka hari tu, tapi bila lagi 10km nak masuk exit Ayer Keroh, aku baru teringat bahawasanya aku takde RM pada aku masa tu. aku tanya yang2 dia pon sama takde RM. dia mati2 ingat aku ada pastu lak aku mati2 igt dia ada. Ayie tak usah citer laa hampas. suma R&R dah lepas. next R&R kat Pagoh. adusss. nak tak nak terpaksa lerr call si Wani hantar duit kat kitorang. sampai depan tol aku pun berenti tepi lebih kurang 10m dari tol. tunggu wani antar duit. Bila dah dapat duit darik wani, masa aku bayar Toll gate girl tu senyum2 kekure kat aku . kapessss betul . malu siall. isk isk isk. takl pernah di buat umur aku tak bawak duit bila masuk highway. aku betul2 rasa teramatlah bodo nyeerrr … woagahahahahahah