ASTRO punya hal Lagi!

19 07 2008

aduihhh… balik-balik ASTRO, balik-balik ASTRO!.. bangang betul pasal 10 hengget lu potong account gua. kan tak pasal2 CS luorang kena maki ngan gua. Damn Wankers!. Ananda Krishnan, if you maybe suddenly stumbled upon my god forsaken blog, READ tHIS! ASTRO HAVE A FUCKING CRAPPY SERVICE! what the fuck la.. the CS keep on giving false info everytime i ask, did not inform me on any fucking extra charges, aduihhhhhhhhhh! kan da kena ngan gua. aku rasa kat CS punya system mesti system note derang dah panjang berjela. ***HANDLE WITH CARE***, ****CUST IS A VERY FUSSY CUST*****. aku bole bayang arr note macam tu kat dalam system.. woagahahahaha!. so please.. if you guys don’t want me to call you and give a hell of a time, please get your facts right and please give a better service. I wish and prayed hard for the time that SKY TV wanted to have their service here in m’sia. It’ll kick the balls out of the CEO of ASTRO and then will only they know what is the meaning of true good service.

update*** my ASTRO account have been reconnected while i still on the phone with the CS name LIA. LIA, tak pasal je ko yang kena kan.

Advertisements




not a proper post

18 07 2008

what is the advantage of having a blog? sometimes people do ask me, why do you have a blog? what is actually a blog?. for me my blog is a space for me to rat out whatever shit in my big ass brain. i can say whatever i want, post whatever i want. the avantage? i found out a few days ago. My old primary schoolmate leave a comment on one of my back into memory lane post. he bump into my blog while googling around. see.. that is the advantage. an old schoolmate from 13 years ago manage to find me. and from there it might expand, from one schoolmate to another. truman if read this, i’m glad to hear from you.. anyway enjoy the weekend.!





Nightmare & Determination

13 07 2008

last friday night i have a nightmare. it’s kinda funny nightmare tho’. in the nightmare i was shooting a model photoshoot and suddenly pishhhhh! a loud hissing sound came out. it was my tele lense. the focus ring leaked.. i was .. what the fish?  how can a focus ring leak. no such thing. i straight away woke up from my sleep and thinked.. what the hell happened? to be sure i checked my camera and lense… notyhing happened. everything is A-O-K. phewww… what does it means?.. am i too passionate into photography ? i seriously don’t know..

————————————————————————————-

today i feel challenged. really challenged. until i decide to have a new determination. i felt challenged by Aizat AF5 as he has lose his weight. damn it. i seriously need to loose weight. so i have a new determination. i want to buy meself a bike. not a motorbike but a bicycle. i want to cycle everyday to lose my weight and exercise. Yang2 doesn’t believe it. She said that i’m only hangat2 taik ayam je. oooo tak percaya ye… jaga kau. so will buy my bike next week and start my cycling run circling KD everyday. i really determine to do it this time. i really mean it.. watch and see..





WHATEVER!

12 07 2008

Finally i’m done for the week at the zoo. can’t wait to finished the week actually. alot of work, alot of things happened. again today the coward have done it again. It really ticks me off. But anyway i don give a fuck about it anymore. just can’t wait for tomorrow. i’ve a double H marathon tomorrow, IBM futsal tourney to attend to and bringing yang2 to bangsar for a flea market of some sort. At least the air con functioning properly tonite. and i am still waiting to fly to the moon! chiowwww!





apa ni?

25 06 2008

kat kondo gua ni memang ramai yang membela kucing kat sini. terutamanya kat blok gua ni. dah beberapa kali la gua selisih dgn owner2 ngan kucing2nya kat lif. tapi ada la satu mangkuk yang unit dia kebetulan kat sebelah unit gua ni. kenapa gua panggil mangkuk? macam ni citer dia.

Diorang ada bela kucing. 4 ekor sumanya. bole thana jugak besarnya. tapi.. semenjak diorang pindah masuk, kucing2 tu sumanya dibiarkan dalam kandang. pagi petang siang malam. empat-empat dalam kandang. tak pernah keluar. Lancau apa beb. kalau dah tau nak bela kucing yang banyak, jangan duduk kondo bodo!. kucing aku yang dua ekor ni pon tak pernah gua kandang kan. bebas roaming kat dalam rumah ni. dari rumah gua yang lama sampai la ke rumah baru ni. Gua betul2 tak paham. orang lain pun bela kucing gak . kalau setakat bela pastu letak dalam kandang baik la lu bela burung ke , kura2 ke. masalahnya kalau rumah lu tu rumah teres lain cerita, tapi orang lain yang bela kucing kat rumah teres pon tak kandangkan kucing dia 24jam. cuma bila malam je masuk cage. kadang2 tu aku kesian kat kucing2 tu wat muka sedih kena duduk dalam cage. hishh.. betul bodo punya manusia.

unit mangkuk ni je yang buat camni. unit2 lain yang bela kucing sumanya biarkan kucing diorang berjalan. siap ada yang lepak je kat atas grille amik angin. kalau rasa tak nak, bagi je kat orang lain. bengap!





tak puas hati…

15 06 2008

semalam aku gi minum kejap kat mamak kat TESCO Mutiara Damansara sebab tekak aku dah haus gila masa tu.aku order sirap limau.. yang2 order teh o ais.. selalunya kalau aku kat area Curve aku mesti minum kat Coffee Bean. tapi ari ni aku terasa nak minum kat mamak pastu malas lak nak menapak ke arah Coffee Bean. lepas minum aku tgk bil nak bayar terkejut aku… lahanat punya mamak..

kapes…. aik minum ini macam punya mahal… babai la lu mamak.. air mana ada kena mengena ngan naik minyak… jangan sampai aku yang naik minyak nanti. ada ke patut sirap limau 1.80.. macam ni lagi baik aku minum kat Coffee Bean tadi. at least aku memang tau yang harga dia memang lebih dari mamak. KIMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK nyer MAMAK!





bole percaya ke ni?

12 06 2008

i read the news that PM announce that there won’t be any price hike on the fuel. emmm which part of it shall i trust the news or the announcer? what the hell… i don’t believe a single cent what ever they say. cibai. last time you said there won’t be any hike until august, suddenly kebabbbbooooo!!!!! the next day the price went up..  this is a classic case of wakenabeb!… soo don’t bank on anything that this idiot say. fucking wankers! whatever it is be prepared be very very prepared for any surprise!